Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 30 Maart 2009 Officiele opening Brede school in Middenmeer op 1 april 2009

Met trots opent de gemeente Wieringermeer officieel de Brede school in Middenmeer op woensdagmiddag 1 april a.s. De gemeente doet dit samen met de gezamenlijke schoolbesturen en de zes deelnemers aan de Brede school. Na de openingsact, verzorgt door cabaretier Rop Janze, overhandigt wethouder IJsbrand Galama namens de gemeente een ‘Wieringermeers’ cadeau voor in de centrale gang van de school aan de deelnemers.

Met de komst van de Brede school in Middenmeer is een centrale onderwijslocatie ontstaan voor de drie scholen: obs. De Peppel, pcb. De Wegwijzer en rkbs. Titus Brandsma, versterkt met een vestiging van KopGroep Bibliotheken, peuterspeelzaal Wieringermeer en ELAN kinderopvang.

Open avond

Om inwoners van Middenmeer en andere belangstellenden de gelegenheid te geven het bijzondere gebouw te bekijken organiseren de zes partners van de Brede school op woensdag 1 april a.s. een open avond van 19.00 tot 20.30 uur. De vestiging van KopGroep bibliotheken in de Brede school is deze dag ’s avond geopend van 19.00 tot 20.30 uur in plaats van woensdagmiddag.

Voorafgaand aan de officiele opening zijn er woensdagochtend feestelijke activiteiten voor de kinderen en leerlingen van de Brede school. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl