Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 April 2002 Energieportal www.energie.nl gaat online

ECN opende op 28 maart 2002 een portal over energie in Nederland. ECN Beleidsstudies heeft de website opgezet en gaat deze onderhouden met actuele informatie over energie en milieu.

Een portal is een algemene ingang op internet die doorverwijst naar informatie over aanverwante zaken. Op 28 maart 2002 wordt de portal www.energie.nl actief. Deze internetpagina vormt de toegangspoort tot digitale informatie over energie in Nederland. Op de website staat actuele informatie over energie, zoals ontwikkelingen in de energiesector van de afgelopen jaren en de huidige situatie en recente trends op de energiemarkt. Ook bevat de website naast een overzicht van literatuur diverse tabellen en grafieken met statistische gegevens. Voor overige informatie over energie en milieu verwijst de portal door naar andere internetadressen.

Kennis
De energieportal is een initiatief van ECN in het kader van kennisoverdracht op energiegebied. ECN-medewerkers van de afdeling Beleidsstudies hebben de website opgezet met gebruik van hun multidisciplinaire kennis en zullen hem gaan onderhouden met actuele informatie. Met de portal richten ze zich vooral op onderzoekers en beleidsmakers die zich vakmatig bezighouden met energie en milieu. Op deze manier hopen ze de wisselwerking tussen marktwerking en duurzame energie te versterken. Daarnaast biedt de website ook informatie over energie en milieu voor een bredere groep van particulieren en studenten.

Meer informatie:
Kijk op www.energie.nl om de energieportal te bewonderen.
Vragen of opmerkingen kunt u sturen naar info@energie.nl

Meer informatie vindt u natuurlijk ook op de ECN website.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl