Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 11 April 2002 Kleine Kleresjop voorloper veel grotere kledingzaak

DEN HELDER - Compagnons Anne Klomp en Marco Bakker willen hun onlangs geopende Kleresjop aan de Kerkstraat binnen een jaar alweer verhuizen. In de winkel verkopen ze merkkleding tegen lage prijzen.

,,We verkopen kleding uit de collecties van vorig jaar van allerlei merken. Geen b-kwaliteit, gewoon goede kleding waar de bedrijven van af willen, omdat het voor de nieuwe collectie plaats moet maken. Ook kleding van zaken die failliet gaan, kopen we op'', legt Bakker uit.

Aangezien het pand aan de Kerkstraat op de lange duur niet groot genoeg is, verwachten de compagnons de zaak binnen een jaar naar Klomps loods aan de Van Speykstraat te kunnen verhuizen. Dan gaan ze zich ook niet alleen meer op Den Helder richten.

Bakker verwacht dat wanneer de zaak eenmaal goed draait, er ook zeker publiek van buiten Den Helder op af zal komen. ,,Als je ziet dat mensen uit Den Helder soms helemaal naar Lelystad rijden voor zo'n winkel, lijkt het me dat wij ook publiek van buiten Den Helder kunnen trekken.'' (Bron: Noordhollands Dagblad)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl