Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 11 April 2002 Binnen vier jaar bouw ten oosten van Julianadorp

DEN HELDER - Binnen vier jaar, dus in de komende gemeenteraadsperiode, wordt een begin gemaakt met de oostwaartse uitbreiding van Julianadorp. De nieuwe woonwijk komt tussen de Langevliet en de Schoolweg. Een deel van de Schoolweg wordt dit en volgend jaar verbeterd, de verlengde Zuiderhaaks moet er uiterlijk 2005 liggen.

Dat blijkt uit het voorlopige coalitieprogramma van VVD, CDA, Leefbaar Den Helder en D66. Daarin staat ook het streven om in Julianadorp een dependance van het voortgezet onderwijs te krijgen. Hoewel H. Mosk van collegepartij D66 zich spinnend tevreden toonde over het ontwerpcoalitieprogramma, vond H. vos (Christen Unie) het een ronduit teleurstellend stuk. 'Vaag' en 'een slap aftreksel van wat er in de verkiezingsprogramma's staat', noemde hij het.

Prioriteiten blijven onduidelijk, meent hij. Voor Vos, die bijval kreeg van D66'er F. Klut, is zo'n prioriteit in elk geval de aanpak van de problemen bij de Sociale Dienst. (Bron: Noordhollands Dagblad)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl