Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 05 juli 2017 Verkeersplan Herstructurering Wieringerwerf - Informatiebijeenkomst 11 juli 2017

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Eerder dit jaar is tijdens een informatieavond in de Cultuurschuur waardevolle informatie opgehaald over de cultuurhistorische kenmerken voor Wieringerwerf die volgens inwoners bewaard moeten blijven bij de herstructurering.

Op die avond is aangekondigd dat voor de zomer van dit jaar ook met de inwoners een gesprek gevoerd gaat worden over het verkeer. Vorig jaar zijn veel reacties ontvangen over de verkeerssituatie in het gebied tussen de Terp en de Brinkweg.

Er zijn tellingen verricht en de verkeersstromen zijn in beeld gebracht. Het gaat daarbij om fietsers, auto's, vrachtwagens en, landbouwverkeer. Er is gekeken naar de hoeveelheid doorgaand verkeer in het gebied en het parkeren aan de Terpstraat.

Advin is opdracht gegeven om een eerste analyse te doen en dit heeft drie mogelijke scenario's voor de verkeersafwikkeling in het plangebied opgeleverd.

Aan de analyse van Advin voegen wij graag de lokale kennis toe en we willen samen met de inwoners en gebruikers verkennen wat een voorkeursscenario is.

Informatiebijeenkomst 11 juli 2017

Wij nodigen u daarom van harte uit voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 11 juli 2017 vanaf 19.30 uur in de Cultuurschuur. Het programma ziet er als volgt uit:

Voorkeursscenario

Het voorkeursscenario wordt na de zomer aan het college en de gemeenteraad aangeboden. Na besluitvorming gaat het een onderdeel vormen van de stedenbouwkundige uitwerking van de deelgebieden. Die stedenbouwkundige uitwerking is vervolgens de basis voor de verder planologische uitwerking voor het oude deel van Wieringerwerf en de inrichting van de wegen na het vervangen van de riolering.

Als u deze avond bij wilt wonen kunt u zich tot en met 9 juli 2017 aanmelden via .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl