Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 05 juli 2017 Onderhoud tunneltje Boermansweg en Zijperdijkviaduct - gemeente Hollands Kroon

waaksaam logoBron: WaakSaam - WaakSaam start op 17 juli 2017 met onderhoud aan het tunneltje in de Boermansweg (onder de Anna Paulownaweg / N249). De stalen randen op de schampkant worden gerepareerd.

Daarna voeren we onderhoud uit aan het Zijperdijkviaduct. Het rijdek krijgt een nieuwe slijtlaag en we voeren staalreparaties uit.

Omleiding voor al het verkeer

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid.

De woningen en percelen langs de Boermansweg / Zijperdijk blijven te allen tijde bereikbaar.

Omleidingsroute Boemansweg

Omleidingsroute Boermansweg

Omleidingsroute Zijperdijkviaduct

Omleidingsroute Zijperdijkviaduct

Planning

WaakSaam werkt van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 16.00 uur. In verband met de veiligheid blijft de weg ook na 16.00 uur afgesloten voor het verkeer.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl