Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 05 juli 2017 Wijziging verkeerssituatie Den Oever

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De verkeerssituatie in de Robbenoordstraat is gewijzigd. De onoverzichtelijke situatie rondom het parkeren bij de brede school (Obs 't Span en De Branding) is opgelost. Ouders die kinderen met de auto naar school brengen kunnen op het nieuw aangelegde parkeerterrein achter de school parkeren, te bereiken via de Vlieterstraat. De wensen die tijdens de verschillende informatie avonden zijn ingebracht zijn meegenomen in het ontwerp en uitvoering.

Vlieterstraat nieuw parkeerterrein

Het terrein achter de brede school en het Vikingschip dat globaal ligt tussen de Robbenoordstraat en de Vlieterstraat is ingericht als parkeerterrein. Er is nieuwe bestrating en riolering aangelegd. Het parkeerterrein is voorzien van een aantal bomen en voldoende lichtmasten en duurzame lampen. Erfgrenzen zijn waarnodig herzien en naar keuze van bewoners voorzien van erfafscheiding.

Robbenoordstraat éénrichtingsverkeer

Door het éénrichtingsverkeer kunt u vanaf nu de Robbensoordstraat inrijden via de Oosterkruisweg en eruit via de Zwinstraat. Op verzoek van de omwonenden en belanghebbenden is de rijrichting van de straat na de herinrichting gewijzigd.

Dit is mogelijk gemaakt door:

Overige aanpassingen

In de Robbenoordstraat is de bestaande riolering uitgebreid met een aparte buis voor de regenwaterriolering. De riolering van het Vikingschip is aangepast waarbij de dakafvoer is aangesloten op het nieuwe riool. Dezelfde werkzaamheden worden nog voor de bouwvakantie uitgevoerd bij Woonzorggroep Samen, Kapellehof.

Verder is de straat is verder opnieuw ingericht met nieuwe materialen. Er zijn ook hier nieuwe lichtmasten met duurzame lampen aangebracht. In het najaar worden de nieuwe bomen geplant als afronding van de herinrichting van de openbare ruimte.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna