Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 12 Maart 2009 Noord-Hollandse windindustrie aanwezig op EWEC 2009

De provincie Noord-Holland is van 16 maart tot en met 19 maart vertegenwoordigd op de European Wind Energy Conference & Exhibition (EWEC) in Marseille.

Gedeputeerden Bart Heller en Jaap Bond zijn samen met 20 Noord-Hollandse bedrijven aanwezig. Noord-Holland presenteert zich in het grootste paviljoen van de beurs.

De EWEC is de belangrijkste internationale conferentie op het gebied van windindustrie. Internationale windturbineproducenten en andere bedrijven presenteren zich en wisselen ideeën uit over nieuwe ontwikkelingen in de branche. De provincie Noord-Holland is voor de zevende keer aanwezig op de beurs en heeft met 300m2 de grootste beursstand.

Noord-Hollandse bedrijven krijgen de gelegenheid zich tijdens deze beurs te presenteren. Noord-Holland is een aantrekkelijke vestigingsplaats voor duurzame energiebedrijven. De provincie wil Noord-Holland daarom promoten om bedrijven, en dan vooral offshore windindustrie, te interesseren zich hier te vestigen.

DHTC is een van deelnemende bedrijven. "Vorig jaar hebben wij deelgenomen aan de beurs. Wij verzorgen onder andere veiligheidstrainingen voor de offshore windenergiebedrijven. De markt voor ons product staat nog in de kinderschoenen. De EWEC biedt ons een mooie kans om ons te presenteren."

De organisatie verwacht dit jaar ongeveer 8000 bezoekers. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl