Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 februari 2018 Symposium Aardgasvrij Bouwen op 8 maart 2018 te Heerhugowaard

De gemeente Heerhugowaard organiseert samen met Koppen Bouwexperts, de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord, het Servicepunt Duurzame Energie en TNO een symposium over aardgasvrij bouwen. Een nieuwbouwwoning aansluiten op aardgas is niet meer toekomstbestendig nu Nederland van het aardgas af moet. Maar hoe gaat de lokale overheid hiermee om? Wat zijn de nieuwe uitdagingen bij het ontwikkelen van een woning zonder aardgas? Zit de consument hier wel op te wachten? Wat zijn de kosten en de opbrengsten? En wat heeft het hoogwaardig isoleren voor consequenties voor de luchtkwaliteit binnen een woning?

Allemaal vragen die aan de orde komen tijdens het symposium. Wij hopen van harte dat u erbij bent. Zo kunnen we met elkaar in gesprek over hoe een toekomstbestendige, gezonde en betaalbare woning er anno 2018 uit hoort te zien.

Datum en locatie

Het symposium is op donderdag 8 maart 2018 vanaf 12.30 uur in congrescentrum 'Jules', Gildestraat 2, 1704 AG Heerhugowaard.

Voor wie is het symposium interessant?

Het symposium is onder meer interessant voor provincies, gemeentes, woningcorporaties, projectontwikkelaars, bouwers, architecten, fabrikanten, installateurs en toeleveranciers. Kortom voor partijen die op zoek zijn naar concrete handvatten voor aardgasvrij bouwen, innovatieve oplossingen vanuit de NeroZero woning, voorbeelden uit de praktijk en ontwikkelingen op het werkgebied.

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier via servicepuntduurzameenergie.nl. Deelname aan het symposium is kosteloos.

Programma

(Bron: Servicepunt Duurzame Energie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl