Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 februari 2018 Informatieve bijeenkomst over gebied Makado vrijdagavond 23 februari 2018

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Vrijdagavond 23 februari 2018 om 19.30 uur presenteren de gemeente Schagen, aannemer Ooms en Makado de plannen voor verbetering van de openbare ruimte rond het winkelcentrum.

Daarnaast is er een impressie van de uitbreiding en modernisering van Makado zelf. Het is een inloopavond, tot 21.00 uur, in 't Schager Slot, Slotplein 4 1741 CA te Schagen.

Ondernemers in en rond Makado worden door de gemeente en Makado betrokken om de geplande werkzaamheden te bespreken. Ondernemers die geen uitnodiging hebben ontvangen en wel betrokken zijn, kunnen zich bij deze als uitgenodigd beschouwen.

Schagen Marktstad breidt uit en wordt nog mooier, beter en gezelliger. Het doel is dat de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het winkelcentrum en de omgeving verbetert. Het eerste begin is al gaande, aan de zuidkant. De omgevingsvergunning voor dit gebied 'het Vosje', met 8 winkels en een vergroot bovenliggend parkeerdek, is al enige tijd geleden verstrekt.

Tijdens de inloopbijeenkomst legt aannemer Ooms aan de hand van tekeningen uit wat in de openbare ruimte gebeurt. Tijdens de inloop ziet men ook een 3D film, die in driedimensionale beelden laat zien hoe het winkelcentrum verandert. Deze plannen zijn nog pril.

Voor de bijeenkomst worden alle omwonenden, ondernemers buiten en in het winkelcentrum uitgenodigd. Andere belangstellenden zijn ook welkom.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl