Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 14 december 2009 Informatieavond over Centrumplan Warmenhuizen op maandag 14 december 2009

Voor het centrum van Warmenhuizen, gebied supermarkt Albert Heijn en omgeving, heeft gemeente Harenkarspel plannen voor een herinrichting. De gemeente wil graag alle omwonenden en belangstellenden rechtstreeks informeren over het plan, de huidige stand van zaken en het inspraak- en voorbereidingstraject. Bovendien vraagt de gemeente aan iedereen of zij willen meedenken. Daarom is er op maandag 14 december om 19.30 uur een informatieavond in het dorpshuis van Warmenhuizen.

Tijdens de avond wordt een toelichting gegeven op het voornemen van de gemeente om een dorpscentrum te maken met winkels, wonen, zorg en een Brede school.

Eisen bij de plannen zijn ondermeer dat het geheel een dorpse uitstraling krijgt en een goede afstemming tussen de verschillende functies. De informatieavond wordt juist nu georganiseerd, omdat de gemeente signalen krijgt dat inwoners mogelijk een verkeerd beeld hebben over het project, alsof alles al gekozen zou zijn. Daarom wil de gemeente nu rechtstreeks iedereen informeren en vragen naar ieders mening.

De projectleider zal tijdens de avond vertellen over de huidige stand zaken en het verdere traject. Stedebouwkundige Van der Goes vertelt over het werkmodel en laat tekeningen zien. Alle aanwezigen worden uitgenodigd wensen, suggesties of opmerkingen over de centrum-ontwikkeling te gaan geven. Reactieformulieren worden daarvoor uitgereikt tijdens de avond. Ook worden mensen uitgenodigd om deel te nemen in een op te stellen klankbordgroep, welke namens bewoners en betrokkenen de verdere ontwikkeling begeleiden en gaat fungeren als aanspreekpunt in de wederzijdse communicatie.

De informatieavond vindt plaats op maandag 14 december 2009 om 19.30 uur in het Dorpshuis, Dorpsstraat 126 te Warmenhuizen. Alle belangstellenden zijn welkom.

De omwonenden hebben reeds een uitnodiging ontvangen voor deze informatieavond. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl