Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 14 december 2009 Jonggehandicapten en werkgevers ontmoeten elkaar op 16 december 2009 in Alkmaar

Steeds meer werkgevers zien Wajongers als aantrekkelijke medewerkers, mits er goede begeleiding is en er geen administratieve drempels zijn. De markt slaat een brug tussen Wajongers en bedrijven die hen een kans willen geven. Op 16 december 2009 van 15.00u - 18.00u brengen de medewerkers van UWV WERKbedrijf op het WERKplein Alkmaar werkgevers, rentegratiebureaus en natuurlijk Wajongers bij elkaar.

Heeft u vragen over het werken met Wajongers? Werkgevers die reeds met Wajongers werken kunnen u er alles over vertellen. Ook als u inhoudelijke vragen heeft zijn onze specialisten er voor u om al uw vragen te beantwoorden. U wordt van harte welkom geheten met een hapje en een drankje!

U kunt zich aanmelden bij Floris Vogel (Werkcoach MKB) via (06-15589974). (Bron: Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord, UVW)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl