Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 Juli 2006 Koop-appartementencomplex aan zorgcentrum bereikt hoogste punt in Schagen

De bouw van appartementencomplex Pallene in Schagen bereikte op 21 juli het hoogste punt. Pallene bestaat straks uit 33 comfortabele (koop)appartementen die verbinding hebben met zorgcentrum De Bron. Het is voor het eerst dat in de regio Schagen koopwoningen worden gebouwd die direct grenzen aan een zorgcomplex. Om het bereiken van het hoogste punt te vieren, ging Bouwcompagnie met de bouwers aan tafel voor een warme lunch op de bouwlocatie.

Op 6 jui organiseerde Bouwcompagnie al een ruwbouwkijkdag voor de toekomstige bewoners van Pallene - die bij het slaan van de eerste paal in oktober 2005 allemaal al bekend waren. Aan de enthousiaste reacties te zien, kunnen we stellen dat de mensen er veel zin in hebben om in Pallene te komen wonen , aldus Jan Berghout, projectontwikkelaar van Bouwcompagnie. Een bijzonder aspect aan Pallene is dat de bewoners grotendeels zelf de indeling van hun woning konden bepalen. Zo konden bewoners kiezen voor een extra slaap- of hobbykamer, te realiseren aan de zon of juist koelere zijde.

Inluiden bouwvak

De bouw van het (vier verdiepingen tellende) complex Pallene vordert volgens planning. Bouwcompagnie verwacht het complex in november op te kunnen leveren. Om samen met de bouwers stil te staan bij het bereiken van het hoogste punt, organiseerde Bouwcompagnie op 21 juli een lunchbuffet. Hiermee werd ook de vakantieperiode voor de bouwvakkers ingeluid.

Hemellichaam

De naam van het maanvormige complex is gebaseerd op een nieuw hemellichaam dat is ontdekt bij Saturnus, en dat zich begeeft in één van de ringen van Saturnus. Bouwcompagnie, de ontwikkelafdeling van Wooncompagnie, is de ontwikkelaar van het appartementencomplex. Het ontwerp is van ir. Maarten Overtoom van architectenbureau BBHD uit Schagen. Scholtens Bouw uit Andijk is verantwoordelijk voor de bouwtechnische realisatie. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl