Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 25 Januari 2005 Woningbouw Dirkshorn-Oost

De gemeente Harenkarspel is in Dirkshorn van plan het open terrein aan de oostkant van de Apollostraat en Geministraat te bebouwen. Daar ligt nu het volkstuincomplex. Dit voornemen is eerder in het bestemmingsplan opgenomen geweest, maar de provincie had daar bezwaar tegen. De provincie werkt er nu wel aan mee, zodat wij een voorlopig bouwprogramma hebben.

Het gaat om de bouw van 6 woningen in de goedkope sector, 12 middeldure woningen en 3 vrijstaande dure woningen.

Het gaat om een voorlopig programma. De tekening geeft daarom alleen nog maar een beeld van het voornemen. Uitgewerkte plannen zijn er op dit moment niet en ook toewijzingen zijn niet aan de orde.

Als eerste voorbereidende handeling worden de volkstuinen binnenkort (per 1 februari 2005) gedeeltelijk verplaatst, zoals op de afgedrukte tekening globaal staat aangegeven. Daarover heeft goed overleg plaatsgevonden met het bestuur van Volkstuinvereniging "De Kleikluit".

Voor het verder realiseren van dit project verwijzen wij naar bekendmakingen over de nodige juridische en planologische procedures. Als er bekendmakingen zijn publiceren wij deze in de Omring Express. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl