Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 25 Januari 2005 Wat gebeurt er toch allemaal in Wieringerwerf?

WIERINGERWERF - Het is al vaker gesteld, het winkelgebied van Wieringerwerf mag aantrekkelijk genoemd worden. Door het gevarieerde aanbod van speciaalzaken en 'trekkers' als Deen, Aldi en Lidl, een aangenaam klimaat om in te winkelen en het werk dat de winkeliers maken van hun vak. Terpstraat en Brinkweg spreken niet alleen aan in de Wieringermeer, maar ook ver daar buiten.

Omdat de bedrijven mee willen met hun tijd, verandert er nogal wat. Dat proces werd enkel jaren gelden ingezet en gaat, om aantrekkelijk te blijven en aansprekend te worden, nog steeds door. Marskramer veranderde, net als Boekhandel Putto en The Bottle Shop breidde het aanbod uit.

Anders en beter

Aan de Brinkweg hebben Snackbar De Brink en de Mariannebar het nodige geÔnvesteerd om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn. Andere en betere producten en een dienstverlening die is afgestemd op de eisen van een kritische consument.

Renovaties

Bakker Slijkerman en Slager Poelsma hebben hun winkels compleet gerenoveerd. Bij een modernere aanpak hoort een interieur met uitstraling. Ook deze bedrijven zijn klaar voor de toekomst; om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. Snel met toch die persoonlijke aandacht en hygiŽnisch. Veranderingen in belang van nog betere service De veranderingen gaan overigens gewoon door de komende tijd. In het kader van een landelijk vernieuwingsproces liggen de plannen bij DA Drogist Meeuwsen al klaar en zo zijn er meer.

Kwaliteit

Net als op tal van andere plaatsen wordt er gewerkt aan kwaliteit. Er is nog wel het een en ander te wensen; het parkeerregime Terpstraat mag nog wel wat worden aangepast en het wordt tijd dat de voormalige groentewinkel en garage een goede bestemming krijgen. De plannen daarvoor worden ongetwijfeld uitgebroed, maar snelheid lijkt geboden. Stilstand is tenslotte nog steeds achteruitgang en daar zit niemand op te wachten. (bron: Ondernemers Federatie Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl