Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 13 november 2009 Sportbrochure voor vijftigplussers

Op de Dag van de Ouderen, 1 oktober, werd de eerste brochure Sport, Beweeg en Ontmoet 50+ uitgereikt aan wethouder Lia Franken van de gemeente Anna Paulowna.

Dit gebeurde in sport- en ontmoetingcentrum Veerburg tijdens het evenement Beweeg en Ontmoet 50+, waar sportaanbieders uit de gemeente Anna Paulowna hun activiteiten, geschikt voor 50-plussers, konden promoten.

Overzichtelijke brochure

Onder de aanwezigen waren tweehonderd deelnemers, sportaanbieders en demonstranten. Wethouder Franken was zeer te spreken over de overzichtelijke brochure. Met deze brochure willen de gemeente Anna Paulowna, Wonen Plus Welzijn en Sportservice Schagen vooral de inactieve 50-plussers informeren over georganiseerde sport-, beweeg- en spelactiviteiten waaraan men kan deelnemen in de gemeente.

Geen excuus

Onbekendheid met het sport- en beweegaanbod mag nu geen excuus meer zijn om niet in beweging te komen. Naast de reguliere sporten binnen een vereniging vindt men in deze brochure ook andere (recreatieve) activiteiten, bijvoorbeeld: sjoelen, biljarten, koersbal, dansen en bridgen. Tevens worden de vervoersmogelijkheden in de gemeente vermeld.

Brochure ophalen

De brochure is nu verkrijgbaar op het gemeentekantoor van Anna Paulowna, bij Wonen Plus Welzijn en Sportservice Schagen. Verder ligt de brochure bij diverse instanties zoals: woonzorgcentra, bibliotheken, apotheken, huisartsen, fysiotherapeuten, dorpshuizen en tandartsen.

Veranderingen

De gegevens in de brochure zijn aan verandering onderhevig. De meest actuele gegevens staan binnenkort op de website van Sportservice Schagen: www.sportserviceschagen.nl. Aanbieders van sport- en bewegingsactiviteiten kunnen voor het doorgeven van nieuwe activiteiten en wijzigingen contact opnemen met Sportservice Schagen, consulent breedtesport Anne Kuijs, tel. (0224) 21 47 74 (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna