Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 13 november 2009 Parkeerplan Den Burg ter inzage (Texel)

Parkeerplan Den Burg: Meer parkeerruimte en minder parkeerhinder. Dat is de essentie van het parkeerplan van de gemeente Texel voor Den Burg. Het doel van het parkeerplan is om het toeristische verkeer op de grote parkeerterreinen langs de ringweg Emmalaan, Bernhardlaan, Beatrixlaan op te vangen en hiervoor extra parkeerruimte te maken en de woonwijken te reserveren voor de bewoners van deze straten. Dat is wat burgemeester en wethouders voorstellen aan de gemeenteraad van Texel.

Vanaf maandag 9 november tot en met maandag 21 december 2009 ligt het ontwerp Parkeerplan Den Burg 2009 voor een ieder ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis.†U†kunt†het parkeerplan†ook digitaal inzien op www.texel.nl.

Eenieder kan gedurende de periode van ter inzage legging een schriftelijke zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 200, 1790 AE in Den Burg.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl