Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 22 september 2009 Zeer geslaagde sportdag voor alle polderse kinderen uit groep 7

Sportservice Schagen organiseerde 17 september een grote sportdag voor alle groep 7 leerlingen van de basisscholen uit de gemeente Anna Paulowna. Deze sportdag, met als locatie sportpark De Zwaluw, stond in het teken van samen spelen. Gedurende de hele dag beoefenden de kinderen diverse spelen en werden er clinics gegeven op het sportpark.

Tweede keer

Het was voor het tweede achtereenvolgende jaar dat Sportservice Schagen een gemeentelijke sportdag organiseerde. Bijna alle scholen hadden zich aangemeld, zodat de ochtend om 9.30 uur begon met†190 kinderen. Zelfs leerlingen van de Meerpaal, die eigenlijk een vrije dag hadden in verband met een studiedag, waren aanwezig.

Samen plezier

Samenwerken en plezier was het thema van deze sportdag. "Elk onderdeel werd samen met een groepje kinderen van een andere school beoefend wat de leerlingen uitermate goed afging", aldus de organisatie.

Er viel van alles te beleven: van knotshockey tot flagfootbal en skilatlopen tot dobbelsteenestafette. Met name het funparcours en de stormbaan waren een groot succes. Speciaal was de clinic die door handbalvereniging ZAP werd verzorgd.

ROC stagiaires

De organisatie is bijzonder te spreken over het verloop van de dag en de inzet van de kinderen en alle begeleiders en vrijwilligers. De onderdelen werden begeleid door 26 stagiaires van het ROC in Den Helder. Deze leerlingen volgen de opleiding Sport en Bewegen. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna