Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 september 2009 Hoe veilig is de gemeente Niedorp, onderzoek door middel van Veiligheidsmonitor

Hoe veilig is uw buurt? Bent u de afgelopen 12 maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over de politie? Het zijn enkele vragen die vanaf 28 september 2009 worden gesteld aan een aantal inwoners van de gemeente Niedorp in het kader van de uit te voeren Veiligheidsmonitor.

Het onderzoek gaat over criminaliteit, onveiligheid, problemen in de buurt, preventiemaatregelen en het optreden van gemeente en politie. De Veiligheidsmonitor is de opvolger van drie verschillende enqutes die in het verleden onder de bevolking werden gehouden en nu zijn gebundeld. De Veiligheidsmonitor wordt op verschillende niveaus uitgevoerd: landelijk, regionaal en plaatselijk. Het onderzoek in Niedorp wordt uitgevoerd door bureau TNS NPO.

In de gemeente Niedorp worden ongeveer 500 inwoners gevraagd om mee te doen. Zij krijgen daarover bericht middels een brief. De deelnemers kunnen de vragenlijst op internet beantwoorden. Als zij liever de vragenlijst thuis krijgen gestuurd, kan dat ook. De resultaten van de Veiligheidsmonitor worden in maart 2010 verwacht.

Het gemeentebestuur vindt het buitengewoon belangrijk dat de burgers die benaderd worden ook meedoen aan de Veiligheidsmonitor. Alleen bij een hoge respons krijgen we een goed beeld van de situatie in de gemeente Niedorp/regio.

Informatie

Meer informatie over de veiligheidsmonitor vindt u op www.veiligheidsmonitor.nl. Voor vragen over de enqute in onze gemeente kunt u contact opnemen met NS NIPO. Telefoon: 0800-0200862 of (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl