Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 18 december 2009 Informatie-inloopochtend bij Nickerson Zwaan in Tuitjenhorn op 19 december 2009

Zaterdagmorgen 19 december 2009 tussen 10.00 tot 12.00 uur is er inloopochtend bij zaadveredelingsbedrijf Nickerson Zwaan aan de Delftweg 15 in Tuitjenhorn (naast het gemeentehuis). Er zijn tekeningen te zien van de nieuwe vestiging van Nickerson Zwaan, die zal worden gebouwd aan de Moorsmeer in Warmenhuizen. Ook is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het bedrijf. Alle belangstellenden zijn welkom.

Het bouwplan van Nickerson Zwaan wordt vandaag, 10 december 2009, gepubliceerd elders op deze gemeentepagina in de Omring Express. Het plan ligt vanaf maandag 14 december ter inzage in het gemeentehuis bij de Publieksbalie.

Het zaadveredelingsbedrijf Nickerson Zwaan en gemeente Harenkarspel organiseren gezamenlijk een inloopochtend, gehouden op zaterdag 19 december tussen 10.00 tot 12.00 uur.

Dit in de kantine van het bedrijf aan de Deltweg 15 te Tuitjenhorn. In de kantine hangen tekeningen van het nieuwe bedrijfspand, dat aan de Moorsmeer wordt gebouwd. Inlichtingen hierover kunnen die morgen zowel verkregen worden van het bedrijf als van de gemeente. Er is namelijk ook een medewerker van de gemeente aanwezig. Tevens is er de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het bedrijf zelf door middel van een rondleiding. Omwonenden van de nieuwe vestiging van Nickerson Zwaan worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd, zij krijgen van het bedrijf een uitnodigingsbrief voor de inloopochtend. Het gaat om de bewoners van de Zigt, Verzetslaan en de omwonenden in het buitengebied. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl