Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 09 April 2003 Regioraad MKB brengt werkbezoek aan ECN

De regioraad (bestuur) van MKB-Noordwest Holland zal op 13 mei a.s. een werkbezoek aan het Energieonderzoek Centrum Nederland in Petten. Het ECN heeft veel kennis in huis die goed bruikbaar is voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Noordwest Holland. De regioraad wil met eigen ogen zien om welke kennis het hier gaat en nagaan of deze kennis ook praktisch toepasbaar is in het mkb.

De regioraad wordt om 13:30 uur ontvangen in het Informatiecentrum van het ECN. Hier zal tevens een presentatie worden gegeven over duurzaamheid: ECN's toetssteen en het centrale element in de programmering van alle onderzoek en ontwikkeling.

Daarna brengt de regioraad een bezoek aan een duurzaam gebouwd kantoorgebouw en de energiewoningen op het terrein. Tevens wordt door het ECN informatie gegeven over duurzame energie (zon, wind, biomassa), energie uit fossiele brandstoffen en het doelmatig gebruik van energie en materialen.

Het bezoek, dat rond 15:30 uur is afgelopen, vindt in een informele sfeer plaats.

Nadere informatie: Harald van Perlstein, secretaris MKb-Noordwest Holland, telefoon 020-4486720 (Bron: MKB Noordwest Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl