Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 09 April 2003 College AP praat donderdag in Wapen van Holland met inwoners

De eerste van een serie van vier collegebezoeken vindt komende donderdag 10 april plaats in het Wapen van Holland in Spoorbuurt.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Anna Paulowna willen met de inwoners van gedachten wisselen over belangrijke onderwerpen waarover de komende jaren belangrijke besluiten moeten worden genomen. Zoals de ontwikkeling van Hollands Bloementuin, de achteruitgang van voorzieningen in bepaalde kernen, de toenemende verkeersdrukte en de ontwikkeling van een nat bedrijventerrein.

Inwoners kunnen zelf ook onderwerpen aandragen. Het moet dan wel gaan om onderwerpen van enig belang.

De bijeenkomst op donderdag 10 april in Het Wapen van Holland begint om 20.00 uur. Koffie en koek staan klaar. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl