Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 09 April 2003 Parkmanagement Wieringermeer

De Co-operatieve vereniging parkmanagement is op 4 april 2003 na het tekenen van de statuten bij Notariskantoor Butijn officieel opgericht. De oprichting van de vereniging is een initiatief van de Industrieclub Wieringermeer en de gemeente Wieringermeer.

De statuten zijn ondertekend door de heren Bos en Vos, voorzitter en secretaris van de Industrieclub Wieringermeer, en burgemeester Spekreijse namens de gemeente.

Doel

De parkmanagementorganisatie moet ervoor zorgen dat het kwaliteitsniveau van bedrijvenpark Robbenplaat op peil wordt gehouden. Parkmanagement is één van de speerpunten waarmee de gemeente Wieringermeer een duurzaam karakter aan bedrijvenpark Robbenplaat wil geven. Parkmanagement biedt ondernemers en de gemeente de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid van beheer en onderhoud van het terrein gezamenlijk vorm te geven.

Organisatie

Het bestuur van de co-operatieve vereniging bestaat uit ondernemers en een afgevaardigde van de gemeente Wieringermeer en zal jaarlijks van samenstelling veranderen. In de toekomst zullen ondernemers en de gemeente het bestuur blijven vormen, zodat de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het behoud van de kwaliteit van het bedrijvenpark gehandhaafd blijft.

De ondernemers die zich op bedrijvenpark Robbenplaat willen vestigen, de gemeente Wieringermeer en de Industrieclub Wieringermeer gaan het ledenbestand van de co-operatieve vereniging vormen. De parkmanagementorganisatie start in 2004 officieel haar werkzaamheden. Vanaf dat moment starten de leden ook met het betalen van contributie. (Bron: Gemeente Wieringermeer & Robbenplaat)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl