Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 11 juni 2009 Offshore Energy 2009 - Nederlandse offshore- en energiebeurs 8 oktober 2009

Op donderdag 8 oktober 2009 vindt op de Oude Rijkswerf Willemsoord in Den Helder de tweede editie van Offshore Energy plaats. Deze beurs, geheel gericht op de (inter) nationale offshore- en (wind-) energiesector is de eerste beurs in zijn soort in Nederland. Met een afgebakend en doelgericht bezoekersprofiel bestaande uit onder meer besluitvormers in de offshore, olie & gas en energie industrie, directieleden, inkopers, project managers en engineers van oliemaatschappijen, subcontractors, offshore services, operators en laatstejaars studenten uit relevante studierichtingen, zoals maritieme techniek, petrochemie & offshore en civiele techniek.

De tweede editie van Offshore Energy biedt ruimte voor meer exposanten: meer dan 100 exposanten worden verwacht en de locatie is uitgebreid. Daarnaast zal er nog meer aandacht besteed worden aan de netwerkmogelijkheden die een business-to-business event logischerwijze met zich meebrengt.

Succes

Als eerste Nederlandse beurs gericht op de offshore- en energiesector, resulteerde Offshore Energy 2008 in een groot succes met meer dan 70 exposanten, bijna 1800 bezoekers en een passend bezoekersprofiel. Kortom, reden genoeg voor organisator Navingo BV en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord om de beurs jaarlijks te laten terugkeren.

Seminar

Tijdens het business-to-business event zal er evenals bij de afgelopen editie een interessant seminar plaatsvinden. Aan bod komen onder meer actuele ontwikkelingen in de offshore- en energiesector, diverse onderwerpen en onderzoeken op offshore gebied en de investeringen en technologische ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie, zowel op land als op zee.

Netwerkplatform

Offshore Energy zal zich in de toekomst steeds meer ontwikkelen als één van de belangrijkste Nederlandse netwerkplatforms voor de (inter) nationale offshore industrie. Vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties actief in deze sector hebben zowel op de beursvloer als tijdens de afsluitende netwerkborrel de uitgelezen kans om zaken te doen en hun relatienetwerk te versterken en uit te breiden.

Carrière

Gedurende het business-to-business event wordt er op verschillende manieren aandacht besteed aan de carrièremogelijkheden in de nog steeds groeiende offshore en energie branche.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl