Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 juni 2009 Gedeputeerden Noord-Holland treden af

Het College van Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland is op woensdagochtend 10 juni in een extra zitting bijeen gekomen in het kader van het rapport van de onderzoekscommissie met als titel: Triple R: regels, rendement, risico.

Beide VVD gedeputeerden hebben tijdens deze bijeenkomst aangegeven hun portefeuilles ter beschikking te stellen na overleg met de VVD fractie. Het college stelt vast dat er op zichzelf geen sprake is van handelingen die het aftreden van één of meer gedeputeerden noodzakelijk zou maken. Toch willen GS uitdrukking geven aan het feit dat bij ingrijpende gebeurtenissen die samenhangen met politiek functioneren, het nodig is dat daar consequenties aan worden verbonden. Om die reden hebben alle gedeputeerden besloten hun politieke verantwoordelijkheid te nemen en hun portefeuilles ter beschikking te stellen.

De leden van het College van GS blijven hun functie demissionair vervullen. Dit betekent dat ze lopende zaken blijven behartigen en geen nieuwe beleidsactiviteiten zullen ontplooien. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl