Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 06 februari 2018 &Holland: het nieuwe gratis magazine van en voor Noord-Hollanders

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Wie houden de provinciale wegen begaanbaar in de winter? Wat is het geheim van goede zuurkool? En waar in Noord-Holland is het nog écht stil? Enkele van de onderwerpen in het eerste nummer van &Holland, het nieuwe magazine van en voor Noord-Hollanders.

&Holland verschijnt zes keer per jaar en is gratis online te lezen.

Het is er voor iedereen die in Noord-Holland woont, werkt of de provincie bezoekt. Iedereen die zich abonneert fd9.formdesk.com/pnh/Aanmelden_Magazine_PNH krijgt het magazine iedere twee maanden gratis toegestuurd. Daarnaast verschijnt er drie keer per jaar een papieren verzamel-editie, die op verschillende locaties in de provincie wordt verspreid.

Veelzijdigheid

Noord-Holland is de meest veelzijdige provincie van Nederland. Nationale parken, bijzondere steden en een goed ondernemersklimaat. Met &Holland brengt de provincie deze veelzijdigheid in beeld. Zodat inwoners en bezoekers weten wat er speelt. Daarnaast is er ruimte voor discussie, laten Noord-Hollanders hun regio zien en kunnen lezers tickets winnen voor evenementen.

Eerste nummer

In het eerste nummer van &Holland - magazine.noord-holland.nl/2018-1 -

NH-Kwartaalblad

&Holland is de opvolger van het NH-Kwartaalblad, het relatiemagazine van de provincie Noord-Holland, dat vorig jaar voor het laatst is verschenen.

magazine.noord-holland.nl/2018-1

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl