Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 06 februari 2018 Meepraten over toekomstbeeld Callantsoog op dinsdagavond 6 maart 2018

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Hoe ziet badplaats Callantsoog er over 5 tot 10 jaar uit? Daarover kunnen de dorpsbewoners meepraten tijdens een sessie op dinsdagavond 6 maart 2018 in dorpshuis de Kolfweid. De bedoeling is dat hieruit een toekomstbeeld ontstaat waarmee gemeente Schagen in de besluitvorming rekening kan houden.

Callantsoog is de grootste badplaats in gemeente Schagen. Het heeft een heel divers aanbod van horecagelegenheden op zowel het strand als aan het nieuwe dorpsplein. Omdat de recreatie zorgt voor een bruisend, levendig en economisch sterk Callantsoog, liggen er kansen voor behoud van de (hoogwaardige) recreatie.

Wat echter ontbreekt, is een goed toekomstbeeld. Tijdens een presentatie op 16 februari 2017 van mogelijke woningbouwontwikkeling aan de Denneweg werd hier echt bij stilgestaan. Er is voor Callantsoog geen toekomstbeeld dat richting kan geven aan de diverse initiatieven die er zijn (geweest). De vraag is dus: Wat zijn de ambities voor Callantsoog voor de komende 5 tot 10 jaar?

Wilt u hier over meepraten? Graag!

Op dinsdag 6 maart 2018 is er een inloopavond in dorpshuis Kolfweid, Jewelweg 7 in Callantsoog. De aanvang is om 20.00 uur en de avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. U bent van harte welkom! Namens de gemeente Schagen zijn wethouder Jelle Beemsterboer en projectleider Peter van Vuuren aanwezig.

Voorafgaand aan deze bijeenkomst wordt er vanaf 19.00 uur door de dorpsraad een presentatie gegeven over een nieuwe locatie voor de skatebaan (op de locatie van het handbalveld). Ook hier zijn alle belangstellenden bij deze voor uitgenodigd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl