Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 02 April 2007 Informatieavond voor Dirkshorn over plannen garage Koelman - 4 april

Woensdagavond 4 april 2007 om 19:30 uur wordt in dorpshuis "De Kastanjeboom" in Dirkshorn een informatieavond gehouden over woningbouwontwikkeling van garage Koelman in Dirkshorn.

In overleg met de gemeente Harenkarspel heeft de heer Koelman drie bouwvergunningen aangevraagd. Vůůr het bestaande pand aan de Raadhuisstraat 23 wil de aanvrager een showroom bouwen. Achter het perceel aan de Raadhuisstraat 62/64 wil de aanvrager een opslagloods voor schadeauto's bouwen. En op het terrein tegenover Raadhuisstraat 62 wil de aanvrager drie starterswoningen en drie vrijstaande woningen bouwen. Verder zal het bestaande bedrijfsgebouw/garage (Raadhuisstraat 62) zodanig worden afgebroken dat er geen bedrijf meer in gevestigd kan worden.

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om voor deze bouwplannen vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan. Voordat de procedure ingaat, krijgen alle belangstellenden gelegenheid om zich tijdens de avond te laten informeren over de plannen. Tijdens de informatieavond wordt een toelichting gegeven, kunnen vragen worden gesteld en bouwtekeningen worden ingezien. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl