Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 12 Februari 2007 Presentatie concept beeldkwaliteitplan OS&O-terrein (Huisduinen)

Maandag 12 februari 2007 presenteert de gemeente tijdens de vergadering van de commissie Stadsontwikkeling en -beheer (SOB) het concept beeldkwaliteitplan OS&O. Naast het OS&O-terrein gaat het ook om de locaties Badhuisstraat en Tillenhof.

Het beeldkwaliteitplan heeft verschillende doelen. Het geeft de kaders aan voor de inpassing en inrichting van de nieuwe ontwikkeling en dient tevens als inspiratiebron. Het vormt de drager voor het stedenbouwkundige plan, waarin de uiteindelijke bebouwingsoppervlakten, bouwvolumes en rooilijnen staan aangegeven. Tenslotte geeft het beeldkwaliteitsplan de kaders aan voor het welstands- en monumentenbeleid.

De presentatie vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. De commissievergadering begint om 20.00 uur. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl