Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 11 November 2003 Informatieavond Schelpenwijk (Middenmeer)

Op woensdag 12 november a.s. om 19.00 uur organiseert de gemeente Wieringermeer, in samenwerking met projectontwikkeling Mulder Obdam, een informatieavond over 10 te bouwen woningen in de Schelpenwijk in Middenmeer.

De architect zal een presentatie geven over de invulling van het nieuwbouwproject op de kruising van de Mossel met de Penhoorn.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd deze informatieavond in de raadzaal van het gemeentehuis in Wieringerwerf bij te wonen. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl