Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 07 Juli 2003 Informatieavond bouwplan De Boeg - ROC-gebouw

Maandagavond 7 juli vindt in gebouw De Boeg een informatie-avond voor omwonenden en belangstellenden plaats over de nieuwe invulling van dit pand en het daarachter gelegen voormalige ROC-gebouw.

De gemeente heeft namelijk besloten om deze panden te gebruiken voor de herhuisvesting van de afdeling Sociale Zaken en het ontwikkelen van een bedrijfsverzamelgebouw waarin een aantal partners samenwerken op het gebied van werk en inkomen.

Gebouw De Boeg wordt het nieuwe onderkomen voor de afdeling Sociale Zaken. Het CWI (Centrum voor Werk en Inkomen), het UWV (Uitvoeringsorgaan Werknemersverzekering) en een eventuele private partner nemen hun intrek in het voormalige ROC-pand. Op het binnenplein komen al deze partijen dienstverleners samen om hier hun klanten en cliŽnten te woord te staan.

De informatieavond begint om 19.30 uur en het programma is als volgt:

(Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl