Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 05 maart 2013 Provincie Noord-Holland en gemeenten tekenen Regionaal convenant sport

Op 27 februari 2013 hebben vertegenwoordigers van zeven Noord-Hollandse gemeenten en de provincie Noord-Holland het regionaal convenant sport ondertekend.

Dit convenant richt zich op het verbeteren van het topsportklimaat, talentontwikkeling in samenhang met breedtesport, kennisdeling en het verbinden van sport en bedrijfsleven.

Door samenwerking op te zoeken willen de gemeenten Alkmaar, Edam-Volendam, Hoorn, Medemblik, Oostzaan, Purmerend en Zaanstad effectiever en efficiënter kunnen werken op sportgebied. De provincie speelt hierbij een faciliterende rol.

Het is voor andere Noord-Hollandse gemeenten mogelijk om in een later stadium tot het convenant toe te treden. Met het vaststellen van het convenant is een eerste stap naar verdere samenwerking gezet.

In de komende periode zullen de deelnemers zich richten op het uitwerken van concrete plannen die binnen de regioís worden opgepakt. Deze plannen zullen zich richten op talentontwikkeling, accommodaties en evenementen. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna