Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 15 Oktober 2003 Expositie in stadhuis Den Helder

De van oorprong Poolse kunstenaris Monika Bais-Sosnicka exposeert sinds 2 oktober in het stadhuis. Monika houdt zich bezig met fijnschilderen. Hierbij speelt contrast een belangrijke rol.

Monika is in 1956 geboren in Warschau en woont al dertien jaar in Nederland. Al van jongs af aan is zij bezig met verven en kleuren en als kind was ze lid van een kunstclub voor kinderen.

Haar eerste expositie in Den Helder vond plaats bij de Noorderkunstkring in 1997. Daarna volgden er nog een aantal, onder andere in het Middenschip, bij het Talens Palet en op de winterfair bij de Oranjerie. In 2001 nam ze deel aan de kunstmanifestatie in Quelderduijn.

Ook nam ze regelmatig deel aan kunst- en creativiteitsmarkten op diverse locaties in de kop van Noord-Holland, zoals in Bergen en Schagen. De expositie van Monika Bais-Sosnicka duurt nog tot en met 28 november aanstaande. (Bron: Gemeente Den Helder)

Meer evenementen in de regio Kop van Noord-Holland kunt u natuurlijk op de website van de Regio VVV vinden, www.vvvkopvannoordholland.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna