Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 04 Juni 2003 Aanwijzing molenromp met pakhuis te Barsingerhorn tot rijksmonument

De burgemeester van Niedorp maakt bekend dat de Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen heeft besloten de molenromp met pakhuis, Heerenweg 75 te Barsingerhorn aan te wijzen als beschermd monument als bedoeld in artikel 3, zesde lid, van de Monumentenwet 1988 (rijksmonument).

De op het besluit betrekking hebbende stukken liggen vanaf vandaag gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, afdeling VROM/AJZ van de sector Grondgebiedszaken, De Meet 1 te Nieuwe Niedorp. Een afschrift van de stukken kan worden verkregen tegen betaling van de kosten.

Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na deze bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. Een dergelijk bezwaarschrift dient u te adresseren aan het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Cfi/FJZ t.a.v. de Commissie voor de bezwaarschriften, Postbus 606, 2700 ML Zoetermeer.

Bij het bezwaarschrift moet een kopie van de beschikking worden gevoerd. Een kopie van de beschikking kan bij de gemeente afdeling VROM/AJZ worden opgevraagd. (Bron: Gemeente Niedorp)

Meer momumenten in de regio Kop van Noord-Holland kunt u natuurlijk op de website van de Regio VVV vinden, www.vvvkopvannoordholland.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna