Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 februari 2017 Doe mee aan de Horti Venture Challenge en win € 10.000 (aanmelden voor 6 maart 2017)

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Bent u, of kent u een ondernemer die een nieuw businessconcept of technologische innovatie wil ontwikkelen? Doe dan mee aan de Horti Venture Challenge van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, een programma ontwikkeld door StartLife, voor innovatieve ondernemers en start-ups die actief zijn in of voor het hele tuinbouwcluster.

Via deze challenge krijgen (startende) ondernemers 12 weken intensieve ondersteuning van twee vaste coaches en experts uit de sector om hun idee / innovatie en businessmodel verder uit te werken.

De Horti Venture Challenge wordt afgesloten met de finale op 15 mei 2017; met presentaties van de business ideeën voor een vakjury. Het winnende team ontvangt een prijs van € 10.000,-.

Iedere innovatieve ondernemer in de tuinbouw kan zich tot 6 maart 2017 aanmelden door het aanmeldformulier te mailen naar .

Kijk voor meer informatie over de Horti Venture Challenge ook op www.TopsectorTU.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl