Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 21 November 2001 Oproep aan organisaties om zich aan te melden voor I/D-banen

De gemeente Den Helder heeft voor het jaar 2002 van de Rijksoverheid de mogelijkheid gekregen om 25 In- en Doorstroombanen tot stand te brengen. I/D-banen zijn gesubsidieerde banen in de collectieve en non-profitsector voor langdurig werklozen. De banen zijn gericht op instroom in het arbeidsproces en de doorstroom naar andere functies in het arbeidsproces.

Organisaties die voldoen aan de voorwaarden, zoals bedoeld in artikel 1 lid 3, 4 en 5 van het Besluit In- en Doorstroombanen en die menen in aanmerking te komen voor n of meerdere I/D-banen, kunnen vr 1 december 2001 een gemotiveerd verzoek indienen aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Den Helder. Het adres is: Postbus 36, 1780 AA in Den Helder.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog nadere informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met de heer Ch.L. Mica, consulent In- en Doorstroombanen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0223-671587.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl