Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 21 November 2001 Congres Maatschappelijk Ondernemen

Volgend jaar op 28 februari wordt voor het eerst de prijs "Maatschappelijk Ondernemer in in het MKB in Noord-Holland" door gedeputeerde Bob Verburg uitgereikt. Aan de prijs is een bedrag van 15.000 Euro verbonden.

De bekendmaking van de prijswinnaar zal plaatsvinden tijdens het congres "de Maatschappelijk Ondernemer in het MKB in Noord-Holland". De prijswinnaar is een ondernemer "die bewust en structureel inhoud geeft aan zijn maatschappelijke rol. Een rol die verder gaat dan de wet verplicht en die leidt tot toegevoegde waarde voor de onderneming en de maatschappij." Een jury zal de maatschappelijk ondernemer deze keer aanwijzen in de boerensector. Het is de bedoeling dat elk jaar een andere sector de prijswinnaar zal leveren.

Gedeputeerde staten nodigen ondernemers uit het Midden en Klein Bedrijf en agrarische ondernemers uit voor het congres "de Maatschappelijk Ondernemer in het MKB in Noord-Holland" op 28 februari volgend jaar. Het is dan de bedoeling dat ondernemers ervaringen uitwisselen, de mogelijkheden verkennen rondom maatschappelijk ondernemen en vernemen wat de rol van de provincie kan zijn. Aanwezig op het congres zijn o.a. vertegenwoordigers uit de agrarische sector, retail, dienstverlening en industrie, branche-organisaties en ondernemersverenigingen. Kandidaatstelling van potentiële prijswinnaars in de agrarische sector en/of deelname aan het (kostenloze) congres kan bij Astrid Thunnissen, tel. 023-5143845. Meer informatie is te vinden op www.noord-holland.nl (klik op nieuws, Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl