Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 18 april 2001 Den Helder Internet Plaza geopend

Loop door de binnenstad van een willekeurige (middel)grote stad in de wereld en je ziet ze. Internetcafés. Tot voor kort was dit echter nog niet het geval in Den helder.

Den Helder heeft sinds enige tijd een eigen internetcafé. Een ideale plaats om vrijblijvend en onder het genot van een versnapering, de mogelijkheden van het World Wide Web te benutten. Internet Plaza is niet alleen een plek voor trendy jongeren, maar ook voor andere groepen uit de samenleving. Er is bijvoorbeeld recentelijk een aanvang gemaakt met beginnerscursussen. Een officieel computer rijbewijs kan ook via de instelling behaald worden. Het zogeheten Europees Computer Rijbewijs (European Computer Driving Licence) is een getuigschrift dat aangeeft dat de houder kennis bezit van de basisbegrippen van de informatietechnologie (IT) en in staat is om een personal computer en algemeen gangbare toepassingen op een basisniveau van kennis en vaardigheid te gebruiken.

Ondernemer Sjoerd Oudijk ontwikkelde het Internet Plaza concept in samenwerking met en steun van 'The Networked City'. The Networked City is een project met Europese steun, dat met name ondernemers wil informeren over het gebruik van ICT en Internet. Eerste -, of verdere stappen op internet worden op deskundige wijze begeleid en gestimuleerd. ICT oplossingen en automatisering van de bedrijfsvoering worden op een vakkundige wijze aangedragen.

Het Internet Plaza bevindt zich in de Breewaterstraat 12. Een grote officiële opening is er echter nog niet geweest. Het is zelfs gebleken dat men, door minimale promotie- inspanningen, zich in een reeds grote belangstelling mag verheugen.

Openingstijden zijn op dit moment:

maandag t/m woensdag 13.30 t/m 18.00
donderdag 10.00 t/m 21.00
vrijdag 10.00 t/m 18.00
zaterdag 10.00 t/m 19.00
zondag 13.30 tm 20.00
feestdagen gesloten

Voor meer info: surf naar www.internetplaza.nu of www.networkedcommunity.nl.

Internetplaza
Breewaterstraat 12
1781 GT Den Helder
0223-642928
06-20970198
info@internetplaza.nu

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl