Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 18 augustus 2009 Subsidie voor werven en behouden vrijwilligers

Organisaties in de sport, zorg en welzijn kunnen bij de provincie Noord-Holland subsidie aanvragen voor plannen om vrijwilligers aan te trekken of juist te behouden.

Voorbeelden voor te subsidiëren activiteiten zijn onder andere een voorlichtingscampagne over het belang van vrijwilligerswerk, of het organiseren van een themamiddag om vrijwilligers op een specifiek vakgebied voor te lichten. Vrijwilligers leveren een onmisbare bijdrage aan sportorganisaties of zorginstellingen. Daarom wil de provincie graag bijdragen met subsidie voor de werving en het behoud van vrijwilligers bij dergelijke organisaties.

De regeling

Begin mei 2009 is de Uitvoeringsregeling Vrijwilligerswerk Noord-Holland opengesteld. Momenteel zijn er echter nog steeds gelden beschikbaar voor werving en behoud van vrijwilligers bij instellingen voor sport, zorg en welzijn. Per organisatie kan maximaal € 1.500,- worden aangevraagd. Aanvragen kunnen tot 30 september 2009 worden ingediend. De aanvragen worden beoordeeld op volgorde van ontvangst. Meer informatie over de regeling is te vinden op www.noord-holland.nl (subsidieloket). (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl