Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 26 November 2007 Meepraten over toekomst `t Zand?

’t Zand is in ontwikkeling, de komende jaren staat er veel te gebeuren in uw dorp. U heeft er misschien al iets over gehoord of gelezen.

Zo is de bouw van de brede school inmiddels vergevorderd, worden er in de komende jaren vierhonderd woningen gebouwd, vinden er aanpassingen plaats in het wegennet en staat de uitbreiding van het bedrijventerrein op stapel. Natuurlijk gebeurt dat allemaal niet van vandaag op morgen. De gemeente Zijpe heeft voor al deze ontwikkelingen een periode van tien jaar uitgetrokken. Onder de projectnaam ‘’t Zand groeit’ zult u daar de komende tijd regelmatig over worden geinformeerd.

Wilt u graag actief betrokken zijn en meepraten over wat er allemaal in ’t Zand gaat gebeuren? Meldt u zich dan aan voor deelname aan de bewonersgroep. Deze groep zal bestaan uit inwoners van ’t Zand en afgevaardigden van de dorpsraad en de zakenclub. In totaal gaat het daarbij om tien personen. Als bewonersgroep heeft u vier keer per jaar overleg met ambtenaren van de gemeente Zijpe die zich bezighouden met de uitvoering van het project ‘’t Zand groeit’.

Aanmelden

Voelt u zich aangesproken? Wilt u actief invloed uitoefenen op wat er in uw dorp gebeurt? Neem dan contact op met Linda van der Gulik van de gemeente Zijpe. U kunt haar bereiken via tel. nr. 0224-574101 of uw gegevens mailen naar: Vergeet daarbij niet uw leeftijd en uw motivatie voor deelname te vermelden. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maakt de gemeente Zijpe een zorgvuldige selectie voor een evenwichtige samenstelling van de bewonersgroep. Alle aanmelders ontvangen te zijner tijd bericht over het vervolg. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl