Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 15 November 2007 Informatieavond over woningbouw in Sint Maarten - 15 november

Donderdag 15 november om 20.00 uur geeft A12 Architecten uit Veenendaal een presentatie in dorpshuis De Klimop aan de Dorpsstraat in Sint Maarten. Onderwerp van de uiteenzetting is de door A12 gewenste realisering van 19 woningen op het terrein Bijpost/Muileboom aan de Dorpsstraat en van 16 woningen aan de Omloop/Kastanjelaan.

Beide locaties zijn in het bestemmingsplan aangewezen voor woningbouw. Er is nog geen overeenstemming tussen gemeente en projectontwikkelaar over deze realisering. Gemeente Harenkarspel heeft aan de ontwikkelaar gevraagd het plan alvast te presenteren aan de inwoners zodat iedereen kan kennisnemen van de ideeën. Zodra de overeenstemming is bereikt, kan de gemeente de wettelijke voorbereidingsprocedures beginnen. Deze procedures bieden ruim de mogelijkheid voor inwoners om hun mening te geven middels het indienen van schriftelijke dan wel mondelinge zienswijzen.

Iedereen is welkom op 15 november in de Klimop aan de Dorpsstraat in Sint Maarten, de zaal van het dorpshuis is open om 19.30 uur. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl