Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 15 Oktober 2007 Anna Paulowna looft prijs uit voor de kunst- en cultuurorganisatie van het jaar

De gemeente Anna Paulowna is van mening dat het vrijwilligerswerk in Anna Paulowna jaarlijks een groot compliment, positieve aandacht en stimulans verdient. Voor het jaar 2007 willen wij onze aandacht richten op de categorie kunst- en cultuurorganisaties. Volgend jaar komt een andere categorie aan bod.

Op 7 december a.s. wordt voor de 4e keer een prijs uitgereikt aan een vrijwilligersorganisatie die zich op het gebied van kunst en cultuur op een bijzondere manier heeft onderscheiden met het beleid voor haar vrijwilligers. Wij vragen dan ook uw medewerking om een kunst- en cultuurorganisatie voor te dragen als 'Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2007'.

Prijsuitreiking

Op 7 december a.s. wordt bekend gemaakt wie de prijs voor vrijwilligersorganisatie van het jaar 2007 in de wacht sleept. In de week voorafgaand aan de prijsuitreiking wordt in de CTR Polderbode alle voorgedragen kunst- en cultuurorganisaties in willekeurige volgorde vermeld. De jury bestaat uit 3 personen. Dat zijn wethouder mevrouw L. Franken - de Vries (voorzitter), mevrouw Th. Koenis-Vos, lid van de werkgroep vrijwilligerswerk, en een vertegenwoordiger van SKAP.

De jury bepaalt welke kunst- en cultuurorganisatie uiteindelijk een jaar lang met de eer mag strijken. De vrijwilligersorganisatie van het jaar ontvangt een wisseltrofee, een prijs ter waarde van € 500,00 en een oorkonde.

Waar gaat het om bij de voordracht van een vrijwilligersorganisatie?

Het aantal keren dat eenzelfde kunst- en cultuurorganisaties wordt voorgedragen is niet van doorslaggevende aard voor de jury. Het gaat vooral om de onderbouwing hoe en op welke wijze een organisatie actief is met het vrijwilligerswerk. Bij de onderbouwing van de motivatie kunt u denken aan: het soort vrijwilligerswerk wat uitgevoerd wordt, werven en behouden van vrijwilligers, het aantal vrijwilligers, nevenactiviteiten voor vrijwilligers, begeleiding van (nieuwe) vrijwilligers en de rechtspositie van de vrijwilligers. De motivatie mag betrekking hebben op meerdere jaren.

Verder moet u bij voordracht van een vrijwilligersorganisatie rekening houden met de volgende punten:

Aanmelding van vrijwilligersorganisatie

Personen, instellingen en verenigingen kunnen vanaf nu tot en met maandag 22 oktober a.s. een schriftelijke voordracht indienen. Het aanmeldingsformulier kunt u afhalen op het gemeentehuis of downloaden van de website van de gemeente: www.annapaulowna.nl . U kunt het formulier richten aan:

Dorien van IJzendoorn,
p/a gemeentehuis
Antwoordnummer 76101
1760 VA Anna Paulowna. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl