Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 23 Maart 2004 Sanering buitengebied gemeente Zijpe

Verslag van de informatieavonden.

Huishoudelijke lozingen afvalwater Sanering buitengebied. Rioleren? Een IBA?

Vanaf 1 januari 2005 mag huishoudelijk afvalwater niet meer ongezuiverd worden geloosd in de bodem of op sloten en beken. Ook wij hier in de gemeente Zijpe hebben te maken met deze regelgeving. Het is om die reden dat wij in het najaar van 2003 een viertal informatieavonden hebben georganiseerd voor die lozers die wij als gemeente een aanbod kunnen doen voor de plaatsing van een Individuele Behandeling van Afvalwater klasse II of III.

Langs deze weg bieden wij aan alle genodigden van deze informatieavonden om op één van de volgende manieren kennis te nemen van het verslag:

Mocht de gemeenteraad een besluit hebben genomen ten aanzien van de aanpak van huishoudelijk afvalwater in het buitengebied zullen wij de betrokken nader informeren en nogmaals ons aanbod doen. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl