Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 06 juli 2017 Gezocht: Coach voor groene buurtwandeling (o.a. Den Helder, Langedijk, Schagen)

Landschap Noord-Holland logoBron: Landschap Noord-Holland - Stichting Gezond Natuur Wandelen start binnenkort in verschillende plaatsen met wandelingen in uw buurt. Wij zoeken daarom mensen die het leuk vinden om regelmatig een uurtje een wandelgroep langs groene routes te begeleiden.

Begeleiden

U kunt wekelijks als coach meewandelen, maar ook als u één keer per maand beschikbaar bent, zijn we daar heel erg blij mee. Per wandeling streven we naar twee coaches. Nieuwe coaches krijgen bovendien een gratis dagcursus van de wandelbond (KWBN) en een EHBO cursus aangeboden.Dus wandelt u graag? Doet u dat graag in een groene omgeving? Wilt u het enthousiasme voor de natuur en/of het wandelen overbrengen op anderen? Geef u dan op!

Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om met mensen, die om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, een keer per week een wandeling te maken van maximaal een uur, vanaf een vaste locatie, op een vast tijdstip en in een rustig tempo.

Behalve het positieve effect op de gezondheid is het natuurlijk vooral ook heel erg gezellig! Na afloop is er bovendien altijd gelegenheid voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie. We zijn op zoek naar vrijwillige coaches die in een team een nieuwe wandeling in Den Helder, Langedijk, Hoorn, Alkmaar, Amsterdam, Landsmeer, Oostzaan en Schagen willen gaan opzetten.

Interesse?

Wilt u meer informatie, bezoek dan de website: www.gezondnatuurwandelen.nl. Wilt u coach worden, neem dan contact op met Nicky Schuurman via of 06 - 33984285.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna