Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 16 december 2013 Alle bibliotheken in de gemeente Hollands Kroon gaan in 2014 verder als onbemande vestigingen

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Alle bibliotheken in de gemeente Hollands Kroon gaan in 2014 verder als 'onbemande' vestigingen. In verband met deze reorganisatie is de bibliotheek van Anna Paulowna gesloten van 9 december 2013 t/m 1 januari 2014. De vestigingen in Niedorp en Wieringerwerf zijn dicht van 1 t/m 12 januari 2014.

Anna Paulowna

In verband met deze reorganisatie is de bibliotheek van Anna Paulowna gesloten van 9 december 2013 t/m 1 januari 2014. In het nieuwe jaar gaat de bibliotheek verder op een andere locatie in het dorp. Het nieuwe adres is Molengang 148, in het pand waar voorheen kinderkledingzaak Amazing Kids gevestigd was.

Uitverkoop

Omdat bibliotheek Anna Paulowna verhuist naar een kleiner pand gaat een deel van de inboedel en collectie in de verkoop. Op vrijdag 20 december 2013 kunnen belangstellenden tussen 10.00 en 18.00 uur voor een klein bedrag afgeschreven boeken en andere materialen kopen. De verkoop vindt plaats op de huidige locatie, Verwachting 5.

Niedorp en Wieringerwerf

De bibliotheken van Niedorp en Wieringerwerf blijven op de huidige locatie. Uiteraard moet er wel het nodige gebeuren om de vestigingen om te bouwen tot 'onbemande bibliotheken'. Daarom zijn beide locaties gesloten van 1 t/m 12 januari 2014.

Onbemande bibliotheken

In de 'onbemande' vestigingen is geen personeel aanwezig. De deuren gaan open met behulp van de lidmaatschapspas. Naar buiten toe gaan de deuren automatisch open. Ook bij eventuele brand openen de deuren vanzelf. In de bibliotheek is permanent cameratoezicht. Men kan de materialen zelf uitlenen en inleveren. In de onbemande bibliotheek kunnen ook reserveringen opgehaald worden.

Voor mensen die persoonlijk geholpen willen worden is er één dagdeel per week een medewerker aanwezig. Verder kan men via een vaste telefoonlijn vragen stellen aan een medewerker in een andere bibliotheek.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variėrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna