Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 30 mei 2001 Kabelkranten bijna failliet

Den Helder - Kabelkrantbedrijf Holland Advertising Nieuwe Media heeft via de rechtbank uitstel van betaling aan de schuldeisers gevraagd. Naar verluidt bedraagt de totale schuld circa tien miljoen gulden. Volgens directeur Ad Timmering is faillissement onontkoombaar. Hij reken echter binnen twee weken op een doorstart en onderhandelt daarover met investeerders.

Het concern met in Den Helder de markante vestiging in het voormalige stadhuis aan de Kerkgracht bestaat uit Holland, Advertising Nieuwe Media, Nieuwe Media Combinatie, Hanmc en Wegener Kabel TV.

De bedrijven tellen in totaal 275 medewerkers, waarvan 150 in Den Helder, en exploiteert zo'n 50 kabelkranten in het land. Bij faillissement staan alle medewerkers op straat. De doorstart zal aan een groot deel van hen weer werkgelegenheid bieden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl