Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 10 juli 2017 Schagen: Lokale installateurs zonnepanelen gezocht - aanmelden voor 15 juli 2017

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Bent u installateur van zonnepanelen? Dan is deze advertentie vast iets voor u! De gemeente Schagen start 1 augustus 2017 samen met de stichting Noord-Holland Zon een groepsaankoop voor onze inwoners, zodat zij voordelig zonnepanelen kunnen kopen. Met deze groepsaankoop kunnen we meer duurzame energie in Schagen opwekken.

Lokale installateurs voeren de installatie van deze panelen uit. Hierdoor helpen we mee aan de regionale werkgelegenheid. De stichting Noord-Holland Zon werkt met drie installateurs uit Schagen, maar wil met meer lokale installateurs samenwerken. Uw bedrijf misschien? Wilt u meedoen aan deze actie? Neem dan uiterlijk 15 juli 2017 contact op met de stichting Noord-Holland Zon via . Wilt u meer weten over de actie? Kijk dan op www.noordhollandzon.nl bij 'NHZ op Schagen'.

"Duurzaamheid is belangrijk voor mens en milieu en uiteindelijk ook voor uw portemonnee. We geven de aarde uiteindelijk door aan onze kinderen, daarom zijn wij graag duurzaam."

Sigge van der Veek
Wethouder Duurzaamheid

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl