Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 01 december 2016 Schagen: Stimuleringsbijdrage voor ondernemers Lagedijk of Witte Paal

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Heeft u een bedrijfspand op bedrijventerreinen Lagedijk of Witte Paal? En heeft u plannen om de gevel of uw voorterrein te verbeteren of te renoveren? Of om te investeren in duurzaamheidsmaatregelen? Wellicht komt u dan in aanmerking voor een stimuleringsbijdrage. Deze kan oplopen tot wel € 15.000!

Er kan een bijdrage worden aangevraagd vanuit het Beeldkwaliteits- en Duurzaamheidsfonds tot 30 september 2016 2018. Er is slechts beperkt budget beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op is op!

Welke bedrijventerreinen doen mee?

De regio Kop van Noord-Holland heeft met behulp van een financiële bijdrage van de Provincie Noord-Holland regionale beeldkwaliteitfondsen opgericht. Met deze fondsen kunnen, naast duurzaamheidsmaatregelen, ook de gevels en voorterreinen van bedrijfspanden ook op bedrijventerreinen Lagedijk en Witte Paal gerenoveerd worden.

Aanvragen

Wilt u in aanmerking komen voor stimuleringsbijdrage? Maar ziet u op tegen het invullen van het aanvraagformulier? Neem dan contact op met Parkmanagement Hoorn. Zij kunnen de gehele aanvraagprocedure begeleiden en zo het papierwerk voor u tot een minimum beperken. Zo kunt u zich volledig richten op het ontwerp van uw nieuwe, duurzame gevel en/of voorterrein en de investeringen in duurzaamheidsmaatregelen! Ook uw gemeente of de ondernemersvereniging op uw bedrijventerrein kan met u meedenken over uw plannen.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Parkmanangement Hoorn via of telefonisch (0229)-210 706.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl