Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 januari 2016 Provincie Noord-Holland start subsidieregeling voor duurzame zeehavens

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland stelt 4,74 miljoen euro als subsidie ter beschikking voor duurzamere zeehavens. De subsidieregeling is bedoeld voor de verbetering van de luchtkwaliteit, het intensiveren van het ruimtegebruik en het stimuleren van de circulaire economie.

Er kan tot 31 maart 2016 een voorlopige aanvraag worden ingediend. De aanvragers ontvangen uiterlijk 1 juni 2016 een reactie op de voorlopige aanvraag. De regeling wordt van 1 augustus 2016 tot 15 september 2016 opengesteld. De subsidiebeschikkingen worden in december 2016 verleend.

Voor wie

De subsidie is bedoeld voor gemeenten, bedrijven, samenwerkingsverbanden van bedrijven, of bedrijvenverenigingen en is op basis van cofinanciering. Het is bestemd voor projecten in de Noord-Hollandse zeehavens (Noordzeekanaalgebied en haven van Den Helder). Het gaat om projecten die moeten zorgen voor een vermindering van de uitstoot van luchtverontreinigende stoffen, een betere benutting van de bestaande ruimte in de havengebieden, het maximaliseren van de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen en het minimaliseren van waardevernietiging.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl