Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 16 februari 2012 Voorjaarsbeurs in Wieringerwerf op 9, 10 en 11 maart 2012

De voorjaarsbeurzen van 2009, 2010 en 2011 waren een doorslaand succes. Daarom zullen ook dit jaar weer op 9, 10 en 11 maart 2012 de deuren van de Hallen van Driessen zich openen voor de inmiddels bekende Voorjaarsbeurs. Ruim 200 regionale ondernemers laten zich van hun beste kant zien op 11.000m2.

Variatie aan ondernemers

Bezoekers kunnen genieten van een grote variëteit aan ondernemers genieten op het gebied van lifestyle, tuinieren, wonen, financiën, auto's, beauty, ontspanning en nog veel meer.

Jaarlijks presenteren ruim 200 exposanten diverse producten en diensten. Proef, probeer en test noviteiten en Demonstraties, maak een topdeal met autodealers, dienstverleners en vele andere bedrijven, laat u informeren over de nieuwste trends op het gebied van wonen & leven. Ook aan de kinderen wordt gedacht met leuke kinderactiviteiten. Uiteraard is op de foodplaza's gelegenheid om een kopje koffie te drinken met wat lekkers, of te genieten van de versgemaakte lekkernijen.

Parkeren

Tijdens de beurs kunnen alle bezoekers gratis parkeren op De Robbenplaat 6000-8000. De gehele dag door staan er gratis pendelbussen klaar.

De evenementenhal is gevestigd aan:
De Stek 1
1771 SP
Wieringerwerf
(Bron: Afrit71, www.afrit71.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl